Årets Dæhlieløpet går av stabelen søndag 11. mars. Dette er den 21. utgaven av den tradisjonsrike skifestivalen og går på Nordåsen skistadion. Barn i alle aldre kan delta og det blir lagt opp til løyper på 1 og 2 kilometer.

Samtidig arrangeres skirennet Visma Ski Classics 4 kids. Dette er for barn fra seksårsalderen og går i en løype på fem kilometer med drikkestasjon underveis. På festivalområdet er det også et stort område som er satt av til skilek.

Dæhlieløpet har vært svært populært de siste årene og i fjor stilte i overkant av 700 barn til start.

LES OGSÅ: Slik vokste hun opp til å bli olympisk mester

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.