Under årets første norgescupstevne forrige helg gikk Hoppensprett-turneren Sebastian Sponevik helt til topps i youth-klassen, tett etterfulgt av klubbkamerat Petter Steinsvik Nilsen.

- I EN SÆRKLASSE

Under helgens norgescupstevne i Stavanger byttet de to plass på pallen. Her vant Steinsvik Nilsen foran Sponevik.

- Disse to er i en særklasse i sin aldersklasse i Norge nå, sier trener Espen Jansen til EUB.

Tredjemann fra Hoppensprett, Leon Sønsteng, kom på 10. plass.

JENTENE KLATRER

Også jentene begynner å klatre oppover resultatlistene. I klasse 1 (2003-2002) ble Natalie Quanvik nummer 19, og i rekruttklassen ble Lara Dis Thordardottir nummer 11.

Også Monja Sønsteng, Marie Rognstad og Emma Bøgh var med og høstet erfaring.

- Dette ser lovende ut for framtiden, sier Jansen.

SE VIDEO: Derfor hevder de seg helt i toppen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.