Søndag kveld kan fans av både Eidsvoll 1814s og amerikansk fotball i Norge bli bedre kjent med Tony Simmons, den mangeårige NFL-spilleren som kommende sesong skal være offensive coordinator for Eidsvoll-klubben.

– Vi er strålende fornøyde med at Tony Simmons skal være en del av vår Super Bowl-sending, og ser fram til at han skal gi Viasat 4-seerne et unikt innblikk i hvordan det var å spille under Bill Belichick og sammen med Tom Brady i New England Patriots. Simmons har en strålende formidlingsevne, noe som kommer til å komme til syne både under TV-sendingen og som offensive coordinator for 1814s i den kommende sesongen, sier Jermund Berg fra Viasport til klubbens egne nettsider.

Offensive coordinator er den viktige rollen i leddet rett under hovedtreneren, og innebærer ansvaret for å strukturere angrepsspillet. Simmons spilte fem sesonger som profesjonell amerikansk fotballspiller for New England Patriots, Cleveland Browns, Indianapolis Colts og New York Giants. Han har også spilt i Canada og Barcelona, og trent forskjellige lag i Europa og Asia.

LES OGSÅ: Spilte mot USA i Texas

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.