Boksetalentet Don Emini tok seg til finalen i 69 kg-klassen under AIBA-turneringen Trophy of Podgorica denne helgen. Jessheim bokseklubb-utøveren vant over motstandere fra Hellas og Bulgaria i kvartfinale og semifinale, men i finalen måtte han se seg slått av Abu Riash fra Israel.

FORRYKENDE FINALE

- Etter en forrykende finale med tette slagvekslinger, hurtighet og teknikk av beste klasse, taper Don en hevn kamp og vinner sølv, sier trener Per Arne Skau til EUB.

I regi av det internasjonale bokseforbundet var totalt 130 boksere fra 13 nasjoner samlet i Montenegro. Eminis overmann i finalen ble til slutt kåret til turneringens beste, uansett vektklasse. I tillegg til å være trener i Jessheim bokseklubb er Per Arne Skau også sportssjef i Norges bokseforbund. Her har han ansvaret for de norske landslagene på alle nivåer.

- FRAMTIDIG STJERNE

 Skau vurderer Eminis innsats denne helgen meget høyt.

- En framtidig stjerne er tent i norsk boksing, sier Skau, som nylig ordnet at Emini får sparre med nordens beste.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.