Eidsvold IF åpnet sin 4. divisjonssesong borte mot Gjerdrum, tirsdag kveld.

Etter en målløs førsteomgang fikset Stein Vidar Fjeldvangs EIFs første seriemål da han fikk ballen i nettet etter en dødballsituasjon, assistert av Espen Fjeld.

Mot slutten av kampen fjernet EIF all tvil om at tre poeng skulle bli med hjem til Eidsvoll, og både Magnus Iversen og Stian Halberg scoret etter forarbeid av Stian Skyttersæter.

Dermed fikk Eidsvold IF en perfekt start på en sesong der laget har som mål å endte på øvre halvdel av tabellen.

KAMPFAKTA

Gjerdrum–Eidsvold IF 0–3 (0–0)

Gjerdrum kunstgress

MÅL

  • 0–1. 62. min.: Stein Vidar Fjeldvang
  • 0–2. 84. min.: Magnus Iversen
  • 0–3. 89. min.: Stian Halberg

Gule kort: Eirik Moseng og Mathias Duma, Gjerdrum. Stein Vidar Fjeldvang, EIF

Dommer: Brage Leinan, Nannestad

EIF Glenn Wilsgård – Adrian Dalseth, Jim Freddy Pedersen, Stein Vidar Fjeldvang, Stian Skyttersæter – Stian Halberg, Espen Berg Ottesen, Heine Lundahl, Espen Fjeld – Magnus Iversen, Fredrik Kristiansen

TAPTE HJEMME: Intet cupeventyr for EIF

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.