Eidsvold IF slo Sørumsand 3–2 hjemme, mandag kveld. Dermed har de tatt ni poeng av ni mulige i de tre første kampene etter en sommerferie som ble tilbrakt helt nederst på 4. divisjonstabellen. Seiersformen har tatt laget forbi Fet og Skedsmo 2 i bunnstriden. I mandagens oppgjør ledet hjemmelaget 3–0 etter mål scoret av Eiven Solberg og Fredrik Kristiansen (2). Gjestene slo tilbake to ganger, men etter lange sluttminutter kunne Eidsvold IF igjen slippe jubelen løs for nye viktige poeng. På tabellen ligger når Hauerseter på plassen rett over Eidsvold IF. I sin mandagskamp måtte Nordkisa-laget gi tapt med 2–3 for Aurskog-Høland.

I andre enden av tabellen tok Kløfta ett poeng med 2–2 hjemme mot Raumnes & Årnes. Ullsokningene ligger på 4. plass etter 17 spilte kamper.

Ull/Kisa 2 slo Skedsmo 2 med 3–0 i mandagens kamp på Jessheim stadion. Samtidig tapte opprykksrival FUVO sin match mot Strømmen-rekruttene, dermed er avstanden mellom Kisa og FUVO nå på syv poeng. Aurskog-Høland, som slo Hauerseter på bortebane mandag kveld, har riktignok en kamp til gode mot Blaker. Hvis de vinner hengekampen vil de ta over andreplassen i 4. divisjon og være fire poeng bak Kisa 2.

I mandagens Kisa-kamp ble trepoengeren sikret etter scoringer av Eythor Bjørgolfsson, Martin Søreide og John-Emil Wethal.

LES OGSÅ: Turn med uavgjort: - Det føles som tap

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.