Det er noen øyeblikk som peker seg ut fra 2016. At Eidsvold Turn burde ha slått ut Strømsgodset er en av dem.
4-3 i antall sjanser sto det notert på blokka og Eidsvold Turn hadde flest. Det verste var at Turn ikke bare hadde flest. Deres sjanser var også størst. Da er det lettere å forstå at spillerne var skuffet da de forlot den tunge gressmatta på Myhrer.
Det er nesten helt sprøtt. Et lag som har tilhold i 3. divisjon er skuffet over at de ikke maktet å feie Strømsgodset ut av cupen!
BILDER: SE ALLE TILBAKEBLIKKENE I PER ERIKs ÅRSKAVALKADE
Piotr Gawecki kunne gitt Turn ledelsen. Robin Edvardsen kom aleine med Strømsgodset keeper, men maktet ikke å overliste burvokteren da han skjøt over. Eiven H. Solberg var også nær ved å heade inn 1-0 på Myhrer denne kvelden. Men nærmest var egentlig storscorer Martin Trøen, som ble felt han skulle skyte. - Soleklart straffe, sa Martin etter kampen, men dommeren var uenig. En som derimot var enig at Turn burde fått et straffespark var Godsets sportssjef Jostein Flo.
Turn har gjort furore i cupen før. Mot Lillestrøm, eksempelvis. Tidligere på våren ble Ham/Kam sendt på hodet ut av cupen av Turn - på straffespark. Strømsgodset røk også ut av cupen, men var med til seint ut på høsten. Det var i cupens semifinale at Kongsvinger klinte til og sikret seg cupfinaleplass. Der tapte de for øvrig mot Rosenborg.
I serien gjennomførte Turn en bunnsolid sesong og sikret seg plass i den spissede 3. divisjonsavdelingen i 2017.

BRUTALT UTTAK

Idretten går være tøff og brutal. Det har Stian Bogar smertelig fått erfare. Han måtte skyte amerikansk uttak mot klubbkompis Odd Arne Brekne før OL i London i 2012. Etter to fulle matcher vant Brekne med 0,1 poeng.
Foran OL i Rio gjentok det samme seg. De to kameratene måtte igjen gjennom et amerikansk uttak og igjen trakk Brekne det lengste strået og fikk dermed lov til å representer Norge i OL i Brasil.
Heldigvis består ikke lokalsporten av så mange brutale episoder i løpet av et år.
På disse sidene kan dere, kjære lesere, titte litt på hva jeg har vært innom i løpet av året som har gått.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.