• USELVISK. På stillingen 3-0 og i god skuddposisjon valgte toppscorer i Turn gjennom tidene, Jon Erik Økland, å sende ballen sidevegs.

Eidsvold Turn drepte kampen på sju minutter mot Tynset lørdag. Allerede i pausen så man konturene av en trygg seier. 

– Åpningen var forrykende, nærmest unormalt bra, sa Turns trener Jon Slaatsveen i pausen. 

Riktignok modererte han skrytet litt og påpekte at konsentrasjonen ikke var god nok omgangen igjennom. Først scoret kaptein Jon Erik Økland, før midtstopper Andre Trandum Nordlie la på til 2–0 tre minutter senere. 

– Med feil bein, gliser Trandum Nordlie.

VIKTIG FOR SELVTILLITEN

Eidsvold Turn har slitt litt i motbakke i sesonginnledningen, med fire tap på seks kamper. Når det er sagt så har laget holdt nullen de kampene de har vunnet, og står etter Tynset-oppgjøret med tolv poeng på åtte kamper. Forsvarer Trandum Nordlie er fornøyd med det.

– Det er viktig og det er klart det gir selvtillit at vi holder nullen i to kamper på rad. Jeg syntes vi stort sett gjennom hele kampen var gode, oppsummerer midtstopper Trandum Nordlie. 

Han er enig i Slaatsveens analyse fra pausen.

– Det er perioder hvor vi slurver en del, og vi så i dag at vi hadde en del sjanser. Det gjelder å være lit mer klinisk, sier Trandum Nordlie.  

TROR DET HAR LØSNET NÅ

– Er dere friskmeldte nå?

– Tja, vi sa etter Korsvoll-kampen at det er nå sesongen starter. Vi har hatt mye stang ut og litt motgang i kamper jeg mener vi har vært klart best. Vi får satse på at det har løsna nå, for de to siste kampene har vært bra, avslutter Trandum Nordlie.  

Kampfakta

3. divisjon avd. 02

Eidsvold Turn – Tynset (2–0)

Eidsvollhallen kunstgress, 164

Dommer: Anders Bodding, Haga

Mål: 

1–0 4. min.: Jon Erik Økland

2–0 7. min.: André Trandum Nordlie

3–0 52. min.: Thierry Dabove

Gule kort: Stian Teksum, Turn

Lag Turn: Peter Rusina – Robin Edvardsen, Truong Tran, André Trandum Nordlie (Henrik Ulseth fra 67), Johan Kolbjørnsrud – Markus Stensby (Joakim Madsen fra 84), Kristoffer Trandum Nordlie, Stian Teksum (Piotr Gawecki fra 72) – Thierry Dabove (Sondre R. Rudi fra 86), Jon Erik Økland, Jonatan Teigland (Eiven H. Solberg fra 79)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.