Charlotte Elfstedt ble matchvinner da hun banket inn 2-3 meget kontant på overtid i lokaloppgjøret mot Borgen torsdag kveld.
Hun og resten av Turn-laget fikk løpt godt ifra seg mot et sterkere plassert Borgen-lag. Beviset for den harde jobbinga kom i form av krampe. - Akkurat når jeg treffer så får jeg krampe, sier Elfstedt selv, som jobbet utrettelig kampen igjennom. Da hun ble spilt igjennom alene mot slutten, var det ingen tvil om hvor seieren skulle gå.
- Den skal i mål, tenkte jeg. Det var veldig deilig å se den gå inn. Det var tungt og uvant å spille på naturgress, sier matchvinneren til EUB.
LES OGSÅ: Ble et nummer for små

TURN TUKTET NABOEN

Eidsvold Turns poengfangst i avdelingen de rykket opp til i fjor har vært stusslig. Det hindret ikke Turn-jentene i å spille jevnt med langt bedre plasserte Borgen torsdag kveld. Vertene tok ledelsen ved Cathrine Myromslien allerede etter få minutter på Borgen gress, etter straffespark.
Deretter utlignet nevnte Elfstedt på et hodestøt etter et hjørnespark. Jorunn Waaler var freidig og dyktig da hun feiet inn ledermålet fra nærmere 40 meter mot en utspilt Charlotte Rist i Borgen-buret. Men lokalderbyet hadde mer å by på, for minuttet senere banket Emma Caroline Brenn inn utligningen fra få meter. Dermed lå kampen og vippet før Elfstedt satte vinnermålet.
Borgen-trener Christian Halle var ikke i tvil om at bortelaget fortjente tre poeng, men var fortvilet over hvordan eget lag framsto.
- Arbeidsinnsatsen var ikke på plass, akkurat som sist mot Bækkelaget. Vi løp ikke, vi jobbet ikke sammen og vi var ikke i nærheten av å ha det trøkket som trengs. Eidsvold Turn fortjente å vinne, det sa jeg også til Jan Åge, og vi så at de var ekstremt tente, men vi var ikke der vi burde i dag, oppsummerer Halle.

- OPPTUR ETTER SOMMEREN

Turntrener Jan Åge Leonsen Sandviken håper hans lag er i gang etter et tungt halvår.
- Det var ekstremt deilig å få tre poeng her. Vi har fått inn litt selvtillit igjen i gruppa etter noen seire i Norway Cup i sommer, og vi vant høståpningen mot Lørenskog. I dag er jeg meget fornøyd med måten vi vinner kampen på, og at vi tør å spille vårt spill, sier Sandviken, som var full av lovord om matchvinner Elfstedt.
- Charlotte er først på blokka og en spiller som kan gjøre en forskjell én mot én og skape noe selv. En nøkkelspiller, avslutter Sandviken.
Det skiller tolv poeng mellom lagene - Borgen ligger på 5. plass, Turn på 8. plass.
LES OGSÅ: Årets første seier for Turn-damene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.