Det har lenge ligget i kortene, men søndag satte Eidsvold Turn den endelige spikeren i kista. Etter å ha slått Strindheim2 4-0 på Myhrer, er blåtrøyene nå vinnere av 3. divisjon avdeling 9.

AVGJORT FØR PAUSE

Med fire mål innenfor 14 minutter, var kampen i praksis avgjort lenge før pausen. Allerede etter 25 minutters spill ledet Turn 4-0, noe som sto seg kampen ut.

Det første målet kom etter 11 minutter. Troung Tran, som etter få minutter ble byttet inn for en tilsynelatende skadet Tomas S. Halvorsen, la inn til Piotr Gawecki. Polakken er kjent som en sterk hodespiller, og headet ballen i mål.

Kampens andre scoring kom fra Magnus Kristengård. Unggutten som har hatt en god sesong spilte vegg med Thierry Dabove og knallet til - og ballen føk stang inn.

Bare minuttet etter var innbytter Tran igjen sentral - denne gangen som målscorer. Robin Edvardsen slo inn et hjørnespark og Tran satte fram pannebrasken.

I det 25. minutt skulle Piotr Gawecki sette sitt andre, og kampens siste mål. Stian Teksum gjorde et godt forarbeid, og la inn til Gawecki som hadde få problemer med å ekspedere ballen i mål.

GOD FØRSTEOMGANG, DÅRLIG ANDREOMGANG

- Vi setter noen fine scoringer og har fine angrep, sa Turntrener Jon Slaatsveen i pausen. Han var tydelig på at hjemmelaget skulle fortsette å kjøre på, og gå for flere mål.

Slaatsveen gjorde også et poeng ut av laget hans nærmer seg 100 scoringer - men med målløs andreomgang står eidsvollingene med 97 scorede mål hittil i sesongen.

Det kunne likevel fort ha stått 98 mål, da hjemmelaget fikk tildelt straffespark helt i starten av andreomgang.

Piotr Gawecki ble lagt i bakken inne i Strindheims sekstenmeter, og stilte seg opp ved ellevemeteren for å ta straffesparket. Dette blåste han imidlertid over, og kampen endte altså med en klar 4-0-seier til Turn, der bortelaget aldri var i nærheten av å gjøre kampen særlig spennende.

VILLE REVANSJERE FORRIGE RUNDES TAP

Turnkaptein Jon Erik Økland sa etter kampen at laget var innstilt på å revansjere forrige rundes tap.

- Dere avgjør kampen fort i dag?

- Kanskje litt for fort. I dag slipper vi oss litt for mye ned etter 4-0-scoringen, men vi må jo like fullt ta med oss at vi vinner med fire mål uten og slippe inn, poengterer han.

Økland sier videre at Turn skal bruke slike kamper til å øve inn mot neste års spill i Regionsligaen.

- Selv om vi leder med flere mål, skal vi fortsette å spille god fotball.

- Dessverre stopper vi litt opp i andreomgang i dag, forteller kapteinen, som naturligvis er godt fornøyd med å sikre seg avdelingens førsteplass.

3. divisjon avd. 09

Eidsvold Turn-Strindheim 2 4-0 (4-0)

Myhrer stadion, 150 tilskuere

Dommer: Anders Bodding, Haga

Mål: 1-0 11. min.: Piotr Gawecki 2-0 17. min.: Magnus Kristengård 3-0 19. min.: Truong Tran 4-0 25. min.: Piotr Gawecki

Lag Eidsvold Turn: Hågen Einang, Robin Edvardsen, Tomas S. Halvorsen, Henrik Ulseth, Sivert Modal, Magnus Kristengård, Thierry Dabove, Stian Teksum, Jon Erik Økland, Piotr Gawecki, Ibrahim Nashat.

Benyttede reserver: Truong Tran, Eiven H. Solberg, Erlend Winnem, Sondre Rustad Rudi, Theodor Bello.

Gule kort: Robin Edvardsen og Eiven H. Solberg, Eidsvold Turn. Vegard Pedersen og Sindre Lokreim Bolstad, Strindheim 2.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.