Turns håndballdamer har hatt en blytung sesong så langt. Laget rykket opp til 3. divisjon foran årets sesong, men har virkelig fått merke at det er stor forskjell mellom 4. og 3. divisjon.

Mot Kjelsås forrige helg var det lite som fungerte.

Hadde ikke mye å stille opp med mot Stabæk

I helga var Stabæk motstander og Turns lag hadde ikke veldig mye å stille opp med.

Hjemmelaget ledet hele 22-11 midtveis, men stoppet ikke før det sto 40-24 i målprotokollen. Eidsvold Turn ligger på 11. plass med fire poeng på 11 kamper.

Fakta

Håndball

3. divisjon damer

Stabæk2 - Eidsvold Turn 40-24 (22-11)

Nadderud arena

Mål for Turn: Marita Dalsbø 2, Kristin Kommisrud 4, Ingrid Elise Hanche 1, Paolia Miranda Da Silva 2, Marlen Nilsen, 12, Mikaela Madikken Sørensen 3.

Toppscorer Stabæk: Julie Tengelsen 10.

Dommere. morten Harsem og Erik Rolf Bakke

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.