Derfra tok de seg lett videre til semifinale etter å ha slått Nord 4-0. I semifinalen ventet Sortland. Også dette ble en god kamp for jentene, hvor de vant 3-1. Fredag var det duket for finale mot Nardo FK. Der måtte jentene se seg slått. De kunne likevel trones som sølvvinnere i klassen Jenter 18/19 år, 11-er.

- Gruppespillet gikk ikke helt som vi hadde håpet på, selv om jeg tror vi kom i en tøff gruppe, hvor 1. og 2.-plassen i gruppa, begge er i semifinale i A-sluttspillet. Alt i alt har det vært en fin turnering hvor vi har fått spille mange kamper og selvfølgelig fått god trening, sier Turns spiss, Stine Svendsen.

LES OGSÅ: Kisa-jentene tok gull i Norway Cup

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.