Den nyankomne importspilleren Michael Hall spilte en overbevisende kamp både i angrep og forsvar. Amerikaneren spilte nesten hele kampen, både som lineback og fullback. Også egenutviklede Per Gaarden imponerte stort. Spilleren som holder U17-alder var en viktig bidragsyter til at Trolls ikke maktet å score flere poeng.

– Startet bra

– Vi startet kampen på en veldig bra måte. Arne August Søgaard løp inn en 70 yards touchdown i første quarter og ga oss et bra utgangspunkt, sier Kristoffer Ceballos.

– Det var to lag som forsvarte seg godt. At vi får sju interceptions er imponerende og med på å avgjøre kampen. Det var forsvarsspillet vårt som gjorde at vi vant i dag. Etter at vi går opp i ledelsen greier vi å kontrollere seieren i land, forteller han.

– Én kamp om gangen

– Som alltid trener vi for å komme til finalen i høstens sluttspill, men vi tar én kamp om gangen. Vi har fått mange nye spillere inn, men samtidig har vi mistet mange også, sier Ceballos.

HAN HAR ALDRI SPILT AMERIKANSK FOTBALL: Haakon Wenger er likevel leder i Eidsvoll 1814s

Kampfakta

  • Vålerenga Trolls – Eidsvoll 1814s 14–24
  • Frogner stadion
  • Poengscorere 1814s: Arne August Søgaard, Michael Hall, Tor Erik Stensjøen
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.