Eidsvoll 1814s hadde noen startvansker, og ved pause var stillingen 16–12 til motstanderne. Etter pause økte hjemmelaget til 16-14, men lenge så det ut til at drammenslaget skulle bli for sterk motstand. I kampens siste minutter viste imidlertid eidsvollingene hva de var gode for, og ga publikum en formidabel avslutning som endte med at de vant kampen med 22 mot 16 poeng.

INTENS

-Kampen var intens. Veldig intens, sier quarterback Haavard Wenger.

–Det gikk litt opp og ned. Vi sleit i starten av kampen, men tok virkelig igjen mot slutten, legger han til.

JUBELBRUS

–Da det ble klart at vi hadde vunnet var det nesten så jeg besvimte av glede, forklarer Wenger, som sammen med resten av laget, støtteapparat og ivrige supportere sørget for et realt jubelbrus.

Supporterne på begge sider var med hele kampen, og sørget for å holde både stemning og lydnivå oppe, men dette kan ikke sammenlignes med lydnivået som oppsto da det var klart at Eidsvoll 1814s nok en gang var norgesmestere.

IMPONERENDE

Det er på ingen måte kun spillerne som har lagt ned utrolig mye arbeid denne sesongen. Derfor var nok eidsvolltrener Michael Hall minst like glad som spillerne etter kampslutt.

– Jeg er veldig stolt av spillerne. De har lagt ned mye hardt arbeid, forklarer Hall.

–Forsvaret jobbet helt fantastisk gjennom hele kampen, og sørget for at vi var med til siste slutt, legger han til.

TØFF MOTSTAND

I løpet av sesongen har eidsvollingene kun tapt én kamp- Dette var mot Drammen Warriors, og hjemmelaget møtte også sterk motstand under lørdagens kamp.

– Siden vi tapte mot dem sist var dette et lag vi virkelig ønsket å slå. Begge lag gjorde en veldig bra jobb, men mot slutten var det nok vi som ville det mest, sier Hall.

FORNØYDE SUPPORTERE

-Spillerne gir alltid alt, og det skulle gjerne vært så mye folk på alle kampene deres. De legger ned en vanvittig innsats og fortjener virkelig at folk møter opp for å heie dem fram, forteller Egil Haugerud og Inger Horvli, som var to av mange fornøyde supportere som lagde liv under finalen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.