Kristoffer Ødemarksbakken sikret seg en framtidig overgang til Lillestrøm tidligere i uka, men skal spille for Ull/Kisa ut sesongen. I søndagens kamp mot Tromsdalen viste stjerneskuddet at han er like spillesugen og pliktoppfyllende som før.

SKAPTE FLERE MÅL

Først sto han bak Kisas ledermål etter et drøyt kvarter. Kantspilleren ble spilt fri ved dødlinja og løftet blikket mot femmeteren. Der kom Ole Andreas Nesset og flere forsvarere løpende mot første stolpe, og det lave innlegget fra «Bakken» endret retning på en forsvarer og trillet over målstreken.

Ti minutter senere hadde hjemmelaget snudd kampen. Først ble et hjørnespark headet ut av feltet, men utenfor 16-meteren ventet Steffen Pedersen som banket ballen i krysset på hel volley. Deretter kontret hjemmelaget på Kisas venstreside der et langt innlegg ble headet tilbake inn i fem-meteren hvor angriper Vegard Lysvold var først på ballen foran Kisa-keeper Stefan Hagerup.

De fleste Kisa-angrepene kom via Ødemarksbakken som gjentatte ganger skapte trøbbel for hjemmelagets forsvar med sine kvikke retningsforandringer og smarte bevegelser.

I førsteomgangens siste minutt sørget Ødemarksbakken for at lagene gikk likt til pause med sin andre målgivende pasning for dagen. Fra utenfor sekstenmeteren holdt han på ballen og ventet på at midtbanespiller Niklas Sandberg skulle ankomme feltet. Deretter slo han et såpass presist innlegg at Sandberg kunne ta ballen ned med foten mellom to forsvarere, før han på neste berøring plasserte den kontrollert forbi keeper. Scoringen til 2-2 var det aller siste som skjedde før pause.

NESSET REVANSJERTE SEG

Kisa fortsatte der de slapp og tok ledelsen før et minutt var spilt av andreomgang. Men der det meste hadde foregått på Kisas venstrekant i førsteomgang var det denne gangen innleide Magnus Retsius Grødem som slo et innlegg fra motsatt side, som forsvarer Kaland stusset videre fra fremste stolpe. Ole Andreas Nesset gremmet seg over en forspilt sjanse i forrige kamp, men da stussen dukket opp på bakre stolpe var han denne gangen sikker fra kloss hold. Nesset svarte dermed på forrige ukes nedtur med å bli matchvinner, akkurat slik han ble da lagene møtte hverandre på Jessheim tidligere i sesongen. 

I 54. minutt var Nesset nær ny scoring. På 16-meteren dro spissen seg fri fra to forsvarere og fant rom til å skyte, men dessverre for Kisa smalt avslutningen i stanga og ut.

STORE SJANSER

Kisa fortsatte å kjøre kampen og 20 minutter før slutt fikk Grødem et par store sjanser til å øke ledelsen. Først avanserte han oppover banen og tråklet seg forbi flere mann, men det lave skuddet fra straffemerket gikk rett på keeper. Deretter fikk den Vålerenga-eide spilleren gå opp fritt på nok et farlig Ødemarksbakken-innlegg, men headingen gikk rett i klypene på keeper. Rett etterpå var det Niklas Sandberg sin tur til å igjen bli spilt fri av «Bakken», men skuddet gikk utenfor lengste stolpe.

I motsatt ende var det frispark som skapte mest trøbbel for Stefan Hagerup, men Kisa-keeperen ryddet greit opp. 

De tre poengene tar Kisa til kvalikplass som nummer seks på tabellen. Neste kamp er på søndag hjemme mot Florø, laget som ligger rett bak Kisa.

KAMPFAKTA

Tromsdalen - Ull/Kisa 2-3 (2-2)

TUIL Arena

MÅL

0-1. 18. min.: Selvmål Tobias Vibe

1-1. 20. min.: Steffen Pedersen

2-1. 28. min.: Vegard Lysvoll

2-2. 45. min.: Niklas Sandberg

2-3. 46. min.: Ole Andreas Nesset

Gule kort: Sverre Martin Torp, Mats-Andre Kaland, Ull/Kisa. Jo Nymo Matland, Tromsdalen

Dommer: Bjørn Hansen, Kolbotn IL

Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup - Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart, Espen Garnås, Jan Tore Amundsen - Magnus Retsius Grødem (Andreas Aalbu fra 83.), Sverre Martin Torp, Christian Aas, Niklas Sandberg (Truls Jørstd fra 85.), Kristoffer Ødemarksbakken - Ole Andreas Nesset (Nikolas Walstad fra 90.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.