• TOPPSCORER. Martin Sydtangen feirer her 2-0-scoringen mandag kveld. Til slutt kom det fram at Magnus Iversen var sist på ballen, men Sydtangens assist var utsøkt!

– Vi kunne kanskje vært mer effektive, men alt i alt en god gjennomføring, sier trener Kyrre Innstøy.

Ledelse etter 20 minutter

Først serverte Heine Lundahl en solid bakromspasning til Martin Sydtangen. Sydtangen gjorde ingen feil alene med Lørenskog-rekruttenes målvakt og sendte EIF i ledelsen etter rundt 20 minutter. Sydtangen er hissig på grøten om dagen, og scoret sitt femte for året da han sendte EIF i ledelsen.

– Veldig fornøyd med kampen. Jeg gikk på et løp i bakrom, og Heine sendte en god pasning mellom back og stopper. Jeg fikk kanskje ballen med meg med litt flaks, men så forsøkte jeg en tupp med venstre i hjørnet. Det funka det, sa Sydtangen etter kampen mandag kveld.

Trodde han SCORET FRA corner

Sydtangen trodde lenge han hadde satt inn 2–0 direkte fra hjørnespark noen minutter senere. Men det var Magnus Iversen som var sist på en perfekt skrudd corner. Laginnsatsen er det Sydtangen drar fram etter endt kamp.

– Ingenting å si på laginnsatsen, alle presterer bra i dag. Nå har vi en grei flyt etter tapene for Kisa og Turn, innrømmer 18-åringen.

– Ferdige med fire av fem andrelag

– En grei dag på jobben, trener Innstøy?

– Dette er veldig bra. Vi møter litt annen motstand enn mot Ull/Kisa 2 og Eidsvold Turn 2, og vi kunne muligens vært litt mer effektive på sjansene våre i dag. Men vi har vært veldig effektive tidligere, så alt i alt synes jeg vi gjennomførte en solid match, oppsummerer EIF-trener Kyrre Innstøy til EUB etter kampslutt. Han er brukbart fornøyd med to seire av fire mulige mot fire av avdelingens andrelag.

– Nå er det Raumnes & Årnes borte og Kløfta hjemme. Nå er vi ferdige med fire av fem andrelag, etter å ha hatt fire rekruttlag på rad. Vi skal være brukbart fornøyde med to seire mot de fire lagene, spesielt med tanke på at man aldri helt vet hva de kommer med av tropper, avslutter Innstøy.

KampfAKTA

 • 4. divisjon
 • EIF – Lørenskog 2 (2–0)
 • Eidsvoll stadion, 78 tilskuere
 • Dommer: Kim Thomas Klevengen, Nesodden
 • Mål:
 • 1–0 22. min.: Martin Sydtangen
 • 2–0 41. min.: Magnus Iversen
 • Gult kort: Stian Halberg, Stian Skyttersæter, EIF, Tobias Asplund, Lørenskog 2
 • Rødt kort: Bleart Shishani, Lørenskog 2
 • Lag EIF: Glenn Wilsgård – Stian Skyttersæter, Stein Vidar Fjeldvang, Jim Freddy Pedersen, Simen Martinsen – Martin Sydtangen, Heine Lundahl, Espen Berg Ottesen, Stian Halberg – Magnus Iversen, Fredrik Kristiansen. Benyttede reserver: Espen Fjeld, Markus Sørensen, Sondre Aasen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.