Ridderuka arrangeres fra 11. til 18. mars. Det er verdens største årlige vintersportsuke for syns- og bevegelseshemmede og går av stabelen på Beitostølen. I år arrangeres den for 55. gang.

– Bare det å få delta på et så flott arrangement er en seier i seg selv. Det viktigste er ikke å vinne, men å få delta, sier Erling Olav Hansen.

Selve Ridderrennet går av stabelen 17. mars.

– Jeg oppfordrer folk til å komme og se på rennet lørdag 17. mars. Da prater vi om prestasjoner på høyt nivå, smiler Hansen.

Deltakerne på Ridderrennet har fylt 15 år. Oppover er det ingen aldersgrense. 10–14 åringer får delta i snowboard, storslalåm og i konkurranseklassen på Ridderrennet, det vil si øvelser på torsdag, fredag og lørdag under Ridderuka. Eneste kriterium for deltakelse er at 10–14 åringene har med egen ledsager og skaffer seg bosted på egen hånd.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.