Thea Smedheim Lunde er tilbake på landslaget etter to vanskelige sesonger. I helgen kapret hun andreplassen da sesongens førstes verdenscuprunde i telemarkskjøring ble avsluttet med greinen parallell.

Smedheim Lunde slo lagvenninnen Mathilde Ilebrekke i semien og møtte sveitsiske Amelie Reymond i finalen. Ullensaker-jenta ga en hard kamp om seieren, men sveitseren ble hakket for sterk i siste del av løypa.

- VELDIG FORNØYD

- Jeg er veldig fornøyd med dagen og jeg hadde en god kvalik hvor jeg lå som nummer tre. I finalene hadde jeg litt flaks når noen av de andre falt, men det er en del av gamet. Det er utrolig gøy å starte verdenscupsesongen slik, sier Smedheim Lunde.

På stevnet som fant sted i Hinterlux tok hun også en tredjeplass på sprint.

- Veldig gøy å se at forberedelsene vi har gjort gir resultater, også vet jeg hva jeg skal jobbe videre med, sier Smedheim Lunde.

IMPONERTE SJEFEN

Landslagssjef Martin Gjøra synes det er spesielt morsomt at Smedheim Lunde presterer.

- Det er gledelig å se at hun tilbake i toppen og at hun viser at hun fortsatt kjører bra på ski, sier Gjøra til skiforbundets nettsider.

LES OGSÅ: Verdenscup fra Hurdal skal sendes på NRK

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.