4. november spilte Eidsvoll basket 1. divisjonskamp mot Kongsberg Miners. De vant 64–74 på bortebane, og sikret seg to poeng.

Etter første halvdel kom Eidsvoll sterkt ut og får en 22 poengs ledelse, mens i andre omgang blir ledelsen kuttet ned til 10 poeng. Kongsberg Miners henter seg stadig inn og var sultne etter en seier – og klarte å holde unna.

– I dag spiller vi som ett ekte lag, deler på ballen og snakker sammen i forsvar, alle spillere gir hundre prosent. Yaser Hasan spiller sin beste kamp for året. I dag var vi fokus og ro samtidig, snakket ikke med dommere og spilte bare spillet, sier trener Leonas Minkauskas.

Eidsvoll basket ser fram til neste kamp, da skal de spille på hjemmebane mot Skjetten.

– Vi håper på en seier til, sier treneren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.