Solberg tar over rollen etter Igor Bjarni Kostic, som innebærer å følge opp og tilrettelegge i Jessheim-klubbens barnefotball.

Klubben opplyser på sine nettsider at hovedoppgavene i dette arbeidet er oppfølging av klubbens planverk og implementering av dette i barnefotballen, være kontaktperson for trenere og lagledere, samt drive trenerutvikling og trenerforum i barnefotballen. I tillegg skal Solberg ha ansvar for klubbens 15-åringer når de skal være med i nasjonale elitetiltak, samt være med som trener for en gruppe 03- og 04-spillere.

Ull/Kisa hadde i fjor om lag 1000 aktive fotballspillere fordelt på rundt 100 lag.

Ull/Kisas 2004-gutter markerte seg i fjor stort da de havnet i samme selskap som storklubbene Tottenham og Zenit

LES OGSÅ: Samboerne trener hvert sitt A-lag i Ull/Kisa

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.