– Dette blir kjempespennende. Kai Robin er Norges kanskje beste bokser for øyeblikket, og er en kommende verdensstjerne. Morsomt at han besøker oss, og særlig de yngre vil la seg inspirere av å treffe ham og få nyttige tips, sier Jostein Aksel Skjønberg.

Det er Eidsvoll fristil taekwondoklubb som har fått til lørdagens treff. Kai Robin Havnaa er bokseproff, og har nå vunnet åtte av sine ni proffkamper på knockout. Han er fortsatt ubeseiret.

– Kai Robin blir hos oss i fire timer lørdag ettermiddag. Han trener svært iherdig og målrettet, og jeg er sikker på at han vil nå alle de målene han setter seg, sier Skjønberg.

Eidsvoll fristil taekwondoklubb har også invitert naboklubber til å komme opp og være med på samlingen. Det vil både bli foredrag og oppvisning for alle.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.