Sand IL startet i våres opp med amerikansk fotball og har meldt opp seniorlag til neste års 2. divisjon. Nå er det klart at laget ved navn Sand Falcons får hjemmekamp i sin aller første ligakamp. Den 28. april er Fredrikstad Kings motstandere på Olaløkka.

Den ferske klubben har også meldt opp lag i U17-klassen og har allerede rukket å mønstre totalt 65 spillere. Rett før jul ble klubbledelsen og spillere overrasket med en sjekk fra Gjensidigestiftelsen på 175.000 kroner som skal hjelpe klubben å finansiere oppstart og utstyr til den nye sporten i idrettslaget som fyller 100 år i 2018.

LES OGSÅ: Vil utvikle Olaløkka 

LES OGSÅ: Ull/Kisa-treneren blir ullsokning

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.