Rytteren fra Ullensaker Rideklubb blir Norges eneste representant under sommerens junior-EM i feltritt i Frankrike. Deltakelsen har vært en drøm for 18-åringen i en årrekke, og i helgen viste hun at formen er på plass til det nært forestående mesterskapet i midten av juli.

Under stevnet i Luhmühlen, Tyskland, imponerte hun med en fjerdeplass i klassen CIC1*, hvilket er samme klasse som EM går i. Foran seg på resultatlisten hadde Nannestad-jenta ryttere med OL- og VM-bakgrunn.

Flere ryttere fra Nannestad har hevdet seg internasjonalt den siste tiden. Sprangrytter Martine Dyngeland, som til vanlig legger ned en stor jobb hjemme på gården, var nylig i Polen hvor hun deltok på sitt første femstjernersstevne utendørs (internasjonalt mesterskapsnivå). I konkurranse med toppnavn fra hele verden tok hun en 7. plass i 1,60 m grand prix-klasse, hvilket er hennes beste resultat hittil i karrieren.

LES OGSÅ: Maura-hest fikk unik hjerteoperasjon

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.