– Vi er veldig fornøyde med deltakelsen. For øyeblikket har vi 477 påmeldte, men med noen etternølere på løpsdagen, så regner vi med rundt 500 løpere. Dette blir nok et av de største idrettsarrangementene i Eidsvoll i år, i alle fall i individuelle idretter, sier Harald Opsahl, løpsleder og leder i Eidsvoll Orienteringslag.

Romeriksløpet er del av Akershus og Oslo Orienteringskrets sin kretscup for aldersklassene 13 til 16 år.

Rykende ferske verdensmestere blir også å se på arenaen.

– Råholt-gutten Geir Myhr Øien er påmeldt. Han tok nylig gull i stafett og sølv individuelt under VM i presisjonsorientering i Latvia. Som speaker har vi Sondre Ruud Bråten fra Ullensaker. Han er også rykende fersk verdensmester i stafett fra VM i Pre-O. Den gamle storløperen Sigurd Dæhli fra Løten er også påmeldt. Han er tredobbelt veteranverdensmester av året, sier Opsahl.

Arrangørstaben består av drøyt 50 personer. De fleste fra Eidsvoll Orienteringslag, forsterket av de andre lokalklubbene i Raumar Orientering.

LES OGSÅ: Hyller dugnandsånden i Turn før cup

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.