25 plussgrader i sola stoppet ikke rundt 200 personer fra spillergrupper, trenerteam og foresatte i Ull/Kisa håndball fra å benke seg i Jessheim skole- og ressurssenter, tirsdag.

Christian Berge tok publikum gjennom sin reise med landslagsgutta, og fortalte om sin filosofi om hvordan man kan bli bedre både som trener og spiller.

Jens Harvik Quanvik, motivator og grunnlegger av Salgstinget, holdt et innlegg om hvordan man kan gå fra å være bra til å bli best.

Berge har for øvrig blitt godt kjent med Jessheim i sin tid som landslagstrener. Overtro gjør at landslaget insisterer på å lade opp på nøyaktig samme måte inn mot viktige mesterskap. Det innebærer å bruke samme hotell, treningsstudio og håndballhall i Ullensaker.

Det er for øvrig ikke lenge siden en annen håndballprofil, Anja Hammerseng-Edin, lagde stinn brakke i Herredshuset

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.