Det var ikke mange lokale løpere som fikk anledning til å representere de norske fargene i Skandinavisk Cup, men flere av dem leverte gode løp.

Amalie Håkonsen Ous hadde ingen store vanskeligheter med å kvalifisere seg videre fra prologen i sprint. Hun fikk 12. beste tid. Hun kom seg også videre fra kvartfinalen, men i semifinalen ble det stopp. Amalie endte på en 12. plass. Svenske Hanna Falk vant sprinten, og det var fire norske utøvere foran Amalie på resultatlista.

I herreklassen maktet Magne Haga å kvalifisere seg til kvartfinalen med 28. beste tid. I kvartfinalen ble det imidlertid stopp og Magne endte på en 24. plass. Svenske Oskar Svensson vant finalen.

På ti kilometer klassisk vant Justyna Kowalczyk. Ullensaker-bosatte Amalie Håkonsen Ous sto over rennet.

I herreklassen, som gikk over 15 kilometer, ble Johan Hoel, Åsen, beste lokale utøver med en 12. plass. Johan kom i mål på en tid som var drøyt halvminuttet bak en pallplass. Finske Ivo Niskanen vant rennet.

EUB QUIZ: Temaet er Ragnhild Haga

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.