Seniorlandslagene skal tas ut seinere, men det er åpenbart at også en del av utøverne på rekrutteringslandslaget vil få plass i seniorenes landslag.

I sprint og hekk er Marcus Moen som forventet tatt ut. Unggutten som er født i 1999 har gjennomført en meget solid sesong med flere meget sterke tider. Ull/Kisa-utøveren trenes for øvrig av Petar Vukicevic.

PÅ SATSINGSGRUPPE

I gruppa med mellom- og langdistanse er det fire lokale utøvere som har fått plass. 1997-modellen Markus Einan hadde en så sterk sesong at han fikk plass sammen med blant andre Filip Ingebrigtsen, Snorre Holtan Løken og Jakob Ingebrigtsen i satsingsgruppa innenfor mellom -og langdistanse. Markus blir trent av Hans Jørgen Borgen.

Andreas Roth, Sigurd Blom Breivik og Sverre Blom Breivik har også fått plass på rekrutteringslandslaget.

TO I STAV

Et artig poeng er at Øvre Romerike nå har to utøvere som har fått plass på rekrutteringslandslagets stav-gruppe. Birgitte Kjuus hadde plass også i år, men kommende sesong skal talentet Filip Aas være med i gruppa.

LES OGSÅ: Søsknene Moen leverte

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.