Øvre Romerike Handicapidrettslag (ØRH) deltok med syv spillere i årets norgesmesterskap i teppecurling som ble arrangert i Askøy Forum utenfor Bergen. Under lørdagens lagspill gikk gullet til ØRH sitt damelag med Sigrid Hyldmo og Vigdis Mørdre. ØRH måtte ha minst uavgjort i den siste kampen mot Sarpsborg for å sikre gullet, men de vant klart og kunne glede seg over nok et NM-gull i samlingen.

ØRH sitt herrelag i klassifisert klasse, med Roar Taraldsen og Tore Smidt, tok sølvet bak andrelaget til Moss. I åpen klasse for herrer ble litt stang ut for Olaf Hyldmo og Thor Faye–Hansen, som dermed måtte nøye seg med 4.-plassen. Dagen etter var det duket for individuelt spil, og for første gang skulle det her kjempes om en kongepokal. Olaf Hyldmo holdt nervene under kontroll og vant gullet i åpen klasse herrer. Også her fikk klubbkamerat Faye-Hansen 4. plass.

I dameklassen dominerte klubber fra Øvre Romerike. Borghild Hansen og Grete Irene Eriksen fra Eidsvoll Funksjonshemmedes idrettslag tok de to gjeveste medaljene, foran Sigrid Hyldmo fra ØRH. Roar Taraldsen spilte sin første curlingturnering på lang tid etter skade og markerte seg stort ved å ta sølvet i klasse 1. Her ble Tor Andre Kjenner Johansen nummer fire, med Tore Smidt på 6. plass.

Stevnet ble avsluttet med at Kjell Karlsen fra Moss mottok kongepokalen for sin seier i klasse 1 herrer. Norgesmesterskapet var årets siste konkurranse av teppecurling-sesongen. Teppecurling spilles på en nålefiltmatte med steiner som veier i overkant av fire kg.

LES OGSÅ: Roth har blitt trener i Ull/Kisa friidrett

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.