Ull/Kisas fotballherrer vant 4–2 borte mot Strømmen i oppkjøringens siste treningskamp, søndag kveld.

– MYE Å GÅ PÅ

– Godt med seier. Vi gjør mye bra, men vi har fortsatt mye å gå på, sier trener Vegard Skogheim til ullkisafotball.no.

Nykommer Andreas Aalbu bredsidet inn ledermålet før Strømmens Markus Brændsrød utliknet halvveis ut i førsteomgang. Kaptein Truls Jørstad dukket opp på bakre stolpe og satte inn ny Kisa-ledelse, før Strømmens Steinar Strømnes var uheldig og satte ballen i eget mål. Et kvarter før slutt var høyreback Jan Tore Amundsen med i angrep, og fikset 4–1 etter pasning fra Christian Aas.

STARTER HJEMME

Strømmen reduserte rett før slutt, men mot slutten ble det aldri noen tvil om at det er Kisa som kan ta med seg en seiersfølelsen inn mot serieåpningen søndag 2. april. I årets første OBOS-ligakamp er Levanger motstander på Jessheim stadion.

Turn kontrollert videre i NM: – Jeg tror ikke vi slapp til en eneste sjanse

KAMPFAKTA

 • Strømmen – Ull/Kisa 2–4 (1–3)
 • Strømmen stadion, 150 tilsk.

Mål

 • 0–1. 9. min.: Andreas Aalbu
 • 1–1. 23. min.: Markus Brændsrød
 • 1–2. 30. min.: Truls Jørstad
 • 1–3 32. min. Steinar Strømnes (selvmål)
 • 1–4. 74. min.: Jan Tore Amundsen
 • 2–4. 89. min.: Magnus Solum
 • Dommer: Omar Rafiq, Teisen

Ull/Kisa (4-4-2): Stefan Hagerup – Jan Tore Amundsen, Nikolas Walstad (Martin Rosenkilde fra 46.), Emmanuel Troudart, Vetle Dragsnes (Markus Stensby fra 86.) - Kristoffer Ødemarksbakken (Jonas Fjeldberg fra 75.), Sverre Martin Torp (Niklas Sandberg fra 46.), Christian Aas, Truls Jørstad – Ole Kristian Langås (Herman Henriksen fra 83.), Andreas Aalbu (Nicolay Solberg fra 65.).

Drømmen ble oppfylt: Talent fra Eidsvoll fikk proffkontrakt med LSK

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.