Med lørdagens sterke andreplass på ti kilometer fristil sikret Haga seg et godt utgangspunkt for søndagens jaktstart.

Kun Charlotte Kalla startet før Haga, og den svenske løperen gikk tøft ut fra start på den ti kilometer lange klassiskløypa. De fem norske kvinnene som jaget bakfra samlet seg etterhvert i jakten på Kalla. Halvveis uti løpet hentet de henne inn og medaljekampen stod til slutt mellom de norske jentene.

Da en opplagt Marit Bjørgen satte opp dampen ble tempoet i høyeste laget for Ragnhild Haga. Bjørgen vant spurten mot Ingvild Flugstad Østberg, mens Heidi Weng sikret tredjeplassen.

Like bak kom Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Haga som sørget for femdobbel norsk foran Kalla

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.