Forrige årsmøte i Ull/Kisas hovedlag utsatte avstemmingen over forslaget om å endre klubbnavn til UKI Jessheim. Navnesaken blir ikke tatt opp ved årets årsmøte.

Et enstemmig hovedstyre i Ull/Kisa besluttet 8. mars å ikke framlegge forslaget til navneendring på allianselagets årsmøte som går av stabelen 14. mars. Dette opplyser leder Ole Kristian Wiig på klubbens nettsider.

Siden forrige årsmøte etablerte klubben en navnekomité som tidligere i år kom med sin støtte til forslaget om å bytte navn til UKI Jessheim. Saken har siden vært på høring og blitt tatt opp på årsmøter i de forskjellige enhetene, og etter den heftige debatten på forrige årsmøte har hovedlaget vært klare på de denne gangen ikke ville fremme nytt forslag uten markant bredere støtte. Dette for å unngå splid og interne stridigheter i klubben. Wiig opplyser at det på bakgrunn av høringene i de ulike enhetene nå er bestemt at saken legges på is inntil videre.

LES OGSÅ: Oliver vil jobbe seg helt inn på Kisa

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.