Fotballtalentet Aron Dønnum fra Eidsvoll spilte en kamp utenom det vanlige da hans Vålerenga 2-lag gjestet Nybergsund stadion i mandagens PostNord-ligarunde.

TOMÅLSSCORER

Dønnum startet med å sende Vålerenga i ledelsen etter et kvarters spill. Hjemmelaget slo tilbake før Vålerengas keeper Aslak Falch måtte ut med skade. Han ble erstattet av reservekeeper Kristoffer Klaesson.

Nybergsund tok ledelsen, men Dønnum svarte og lagde 2-2 med sin andre nettkjenning for dagen.

Hans lagkamerat Ulrik Mathisen fikset 3-2 ledelse til VIF med ni minutter igjen. Så startet dramatikken for alvor.

KEEPERVIKAR

To minutter etter ledermålet ble VIF-keeper Klaesson utvist etter en takling høyt i banen. Dermed valgte trener Gard Holme å sette tomålsscorer Dønnum mellom stengene. Med kun ti spillere på banen ble de satt under press av hjemmelaget, uten at noen klarte å overliste vikarkeeperen. 

- Aron Dønnum vikarierte som keeper med bravur og hadde flere kvalifiserte redninger i sluttminuttene, som sørga for at Vålerenga kunne ta med seg tre poeng tilbake til hovedstaden, opplyser Vålerengapå sine nettsider

LES OGSÅ: Fra fotballek på Råholt til Vålerenga-kontrakt 

LES OGSÅ: To EIF-debutanter da Kløfta inntok «Fort Råholt»

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.