Det har klubben bestemt.

– Alle signerte også Trans Eidsvold Turn-drakt, som vil bli overlevert familien én av de nærmeste dagene. Turn har samtidig bestemt at draktnummer 25 fredes for all framtid av respekt for en lojal klubbspiller og et fantastisk menneske, opplyser Eidsvold Turn Fotball på sin nettside.

A-laget til Eidsvold Turn møttes og var sammen i sorgen lørdag, etter meldingen om Truong Trans bortgang. Det ble gjennomført samtaler og en lett treningsøkt.

I løpet av treningen kom representanter fra Redalen, som skulle vært lørdagens motstander, innom med blomster. Ull/Kisa hadde ett minutts stillhet til minne om deres tidligere spiller før kampstart mot Ranheim. Hauerseter, som Tran også spilte for, hadde ett minutts stillhet. I tillegg gjennomførte spillerne kampen mot Fet med sørgebånd.

– Det blir også en markering med ett minutts stillhet i onsdagens hjemmekamp mot Eidsvold Turn 2. I tillegg kommer spillerne på begge lag til å spille med sørgebånd, sier Truls Skjevik i Hauerseter Sportsklubb.

– Truong Tran var en fantastisk spiller og et fantastisk menneske. Han gjorde seg sterkt bemerket, både i Hauerseter og fotballen på Øvre Romerike. Han vil bli sterkt savnet, sier Skjevik videre.

LES OGSÅ: Truong Trans siste kamp for Eidsvold Turn: Ble matchvinner med sin 3-2-scoring

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.