Ragnhild Haga endte på 6. plass, ett minutt og 42 sekunder bak den suverene vinneren Marit Bjørgen på 10 kilometeren i NM.

- Jeg synes det er et lite mysterium at det ikke går fortere, for jeg har kjent meg veldig bra i det siste. Så det er litt frustrerende at jeg ikke får det ut i klassisk i dag, sier Haga.

Åsen IL-løperen sier hun ikke har fått noen signaler om hvordan hun ligger an til VM-uttaket.

- 10 kilometer klassisk er kjørt. Det er duatlon og tre mil jeg har satset mest på i år, så jeg får håpe jeg fortsatt er aktuell der, sier hun.

Haga planlegger som at hun skal delta i VM som foregår i Finland fra 22. februar, og topper formen deretter.

- Jeg er forberedt på at man etter helgen vet om man skal gå eller ikke, så dette er en bra øvelse i å leve i uvisshet. Det må vi leve med, sier hun med et smil.

- Noen ganger er det litt uforklarlig at man bare har en dårlig dag. Jeg håper det går bedre på lørdag, sier hun.

LES OGSÅ: Åsen-guttene vil gjøre rent bord

LES OGSÅ: Suksess for 120 skiglade barn

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.