Nordre Eidsvoll Idrettslag (NEIL) har fått børstet støvet av tidligere NEIL -og Dal-spiller Odd Arild Elstad til denne sesongen. Det er nå snart 12 år siden han sist spilte for Minnesund-klubben, men med mye trening i bagasjen gjorde han sine saker meget bra i comebacket. Kampkvoten viste 7–1 i singlespill.

VANT ALLE KAMPENE

I serieåpningen som ble arrangert på Harestua i Oppland utgjorde Elstad NEIL sitt mannskap sammen med Leif Olafsen og brødrene Hans Inge og Stig Ove Kristiansen. NEIL måtte unnvære Hans Georg Selmer til åpningsrunden, samt at Hans Inge Kristiansen slet med en liten skade i håndleddet. Likevel greide NEIL å gå seirende ut av alle sine tre kamper denne runden. De åpnet med 8–2 over Fornebu BTK 5 – et lag som de på forhånd hadde regnet som en av seriefavorittene før årets sesong.

SAMME SIFRE

Fornebu hadde også sine forfall til runden, og selv om de tok ledelsen 2–0 snudde NEIL oppgjøret og vant komfortabelt 8–2. Kamp to av runden, mot Harestua BKT 2, endte med samme sifre som åpningskampen. NEIL ledet hele 5–1 etter de seks første kampene, og vant deretter tre av de fire siste singlekampene mot mannskapet til det nyopprykkede motstanderlaget. NEIL kunne dermed gå til kamp tre med en god porsjon selvtillit, og heller ikke Kobra BTK 2 fra Kongsvinger greide å skape særlig spenning.

REDUSERTE

De reduserte til 1–2 da NEILs best rangerte spiller, Stig Ove Kristiansen, tapte 2-3, men fra det punktet og ut dro NEIL ifra til nok en komfortabel seier med sluttresultatet 7–3. NEIL kunne dermed reise hjem med full pott fra åpningshelgen. Neste samlerunde spilles i midten av oktober der Minnesund-laget skal opp mot Fokus BTK 5 fra Oslo og hedmarkingene Ham/Kam BTK 2.

LES OGSÅ: Halvor Bakke fant drømmehytta på Minnesund

LES OGSÅ: 13-åringer fra Eidsvold IF vant pokal i fotballcup

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.