• MÅLFARLIG. Den polske kraftspissen Piotr Gawecki er alltid en trussel for Turns motstandere. Lørdag satte han inn kampens første mål.

Begge Turns hjemmekamper har endt med 4-0-seier. Dersom denne trenden fortsetter skal det bli vanskelig å tukte blåtrøyene i år.

– Jeg synes vi har god kontroll på kampen, egentlig helt fra starten. Til tross for at vi har hatt ballen mye har vi i det siste slitt litt med å sette scoringer. Sånn sett er det godt å få fire mål her uten å slipp inn noen, sier Stian Teksum. Han mener Turn-laget hadde en god innstilling både mot Oslo-laget Lyn forrige helg og Hedmark-laget Gjøvik-Lyn på lørdag.

– Vi vil alltid vinne fotballkamper, så vi hadde lyst til å revansjere tapet mot Lyn, sier han.

ANNULLERING

Som Teksum er inne på, hadde Turn kontroll i solsteika på Eidsvoll kunstgress. Etter et snaut kvarter åpnet Piotr Gawecki ballet. Han kom alene med bortelagets keeper og lobbet elegant inn dagens første mål. Gjøvik-Lyn hadde et par sjanser på dødball, men det var fullt fortjent at Turn gikk til pause med 1-0-ledelse. Denne kunne vært større etter at Jon Erik Økland stanget ballen i mål, men ble avvinket for offside. Flere mente dette var feil.

TEMPOET SANK

Kanskje må varmen ta noe av skylda, men begge lag sank i intensitet utover i matchen.

– Det er litt synd at vi ikke klarer å holde oss oppe kampen ut, sier Stian Teksum.

Eidsvold Turn hadde uansett en god periode i starten av andreomgang og økte ledelsen til både 2–0 og 3–0 før timen var spilt. Hjemmelaget var flinke til å doble på kantene, henholdsvis ved Robin Edvardsen og Thierry Dabove på høyresiden og Johan Kolbjørnsrud og Stian Teksum på den venstre. 2–0 kom etter at den førstnevnte duoen kombinerte fint. Robin Edvarsen avsluttet med et skudd ned i bakken som fikk en pen bue over bortelagets målvakt.

3-0-målet kom fra motsatt side. Kolbjørnsrud la inn og etter hvert var Stian Teksum på rett sted til rett tid. Bortelaget kom etter dette til noen farligheter, men nettkjenningen uteble. Turn var derimot ikke ferdige. Jon Erik Økland fikk servert ballen i beina fra en motspiller. Fra hjørnet av sekstenmeteren sendte han ballen videre til Kristoffer Trandum Nordlie som plasserte ballen lavt i hjørnet.

Kampfakta

 • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
 • Eidsvold Turn – Gjøvik-Lyn- (1–0)
 • Eidsvoll kunstgress, 140 tilskuere
 • Dommer: Stian Røvig Sletner, Holmlia SK
 • Mål:
 • 1–0 13. min.: Piotr Gawecki
 • 2–0 51. min.: Robin Edvardsen
 • 3–0 55. min.: Stian Teksum
 • 4–0 81. min.: Kristoffer Trandum Nordlie
 • Gule kort: Robin Edvarsen, Troung Tran, Turn, Ole Mikkel Offenberg Rasch, Lars Johan Kollshaugen, Gjøvik-Lyn
 • Lag Turn: Peter Rusina–Robin Edvardsen, Andre Trandum Nordlie, Troung Tran (Magnus Kristengård 69. min.), Johan Kolbjørnsrud–Thierry Dabove, (Ibrahim Nashaat 83. min.), Markus Stensby (Jonatan Teigland 69. min.), Kristoffer Trandum Nordlie, Stian Teksum (Joakim Madsen 77. min.) - Jon Erik Økland, Piotr Gawecki
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.