- Vi prøver å være litt spektakulære, med navn som for eksempel Mikkel Hansen, som var verdens beste håndballspiller i 2010. Jeg jobber også med flere internasjonale navn, deriblant to-tre kvinnelige landslagsspillere samt eliteseriespillere, forklarer Kjelling til EUB.

22.-26. juni blir flerbrukshallen på Jessheim nemlig arena for håndballskole med tunge, internasjonale håndballnavn som instruktører. Tvedten og Kjelling har slått kapasitetene sine sammen og arrangerer håndballskolen TK-ballcamp.

LES OGSÅ: Leder: En ny idrettspark

SUKSESS I BERGEN

- Håvard og jeg har hatt håndballskole på hver vår kant i mange år. Så bestemte vi oss for å gjøre noe større sammen, og det resulterte i TK-ballcamp. Det gjorde vi for første gang i Bergen i fjor og det ble en stor suksess med 270 barn, forklarer Kjelling, som i år altså har gleden av å flytte håndballskolen østover. Med på laget har Kristian Kjelling Ull/Kisa-spilleren Anette Løken Hansen.

- Vi bestemte oss for å være i østlandsområdet i år, og Anette tipset meg om Jessheim. Her sjekka vi mulighetene, og gledelig nok passet det å være her i flerbrukshallen, forklarer Kjelling til EUB.

Løken Hansen var selv med på Kjellings håndballskole som ungt håndballtalent, og er nå med på arrangørsiden av TK-ballcamp.

- Anette gjør alt mulig og har hjulpet til hele vegen, med forskjellige oppgaver. Hun får den tittelen hun vil, skryter Kjelling. I tillegg til å være en vanlig håndballskole, legger Tvedten og Kjelling vekt på samarbeidet med de lokale klubbene hvor håndballskolen arrangeres. Det er også et tydelig fokus på fysisk trening undervegs i uka.

SAMARBEID MED KLUBBEN

- En del av konseptet er et godt samarbeid med den lokale klubben, i dette tilfellet Ull/Kisa. Vi ønsker å gi tilbake til håndballen og være til inspirasjon til barna. Klubben står som medarrangør, får tilbake fra oss og de er delaktige i gjennomføringen, forklarer Kjelling.

- Det som er kult med konseptet, er at vi legger til grunn en del fysisk trening. Ett av de største kravene til hallene vi velger, er faktisk uteområdene. I tillegg til ball­øktene er vi ute og trener med strikker, medisinball og tanken er å bruke kroppen mye ute - alt under ledelse av Espen Hansen, som jobber med fysisk trening på Olympiatoppen.

- Det er fortsatt noen få plasser ledige til skolen på Jessheim, vi er allerede godt over 130, avslutter Kjelling.

LES OGSÅ: Vil ha utstyrsbank med gratis idrettsutstyr

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.