Lille Finstad SK fortsetter å skille seg ut i mengden av fotballklubber. Til helgen arrangeres ny fotballskole rettet mot jentespillere.

STUNT

Forrige sommer arrangerte Finstad SK for første gang en fotballskole som var rettet spesielt mot jenter. I nyere tid har de også hatt arrangementer som jentefotballens dag, og vært vertskap for en kamp med toppnivå mellom LSK Kvinner og kinesiske Jiangsu. Alt dette er ledd i klubbens ønske om å holde en jenteprofil.

-Vi er en liten klubb som har gjort et lite stunt for å skille oss ut av mengden fotballklubber i Eidsvoll, sier Amund Heggbrenna til EUB.

- HJERTELIG VELKOMNE

46 spillere deltok på fjorårets fotballskole. Til helgen skal klubben gjenta suksessen. Til tross for at klubben kjører en jenteprofil understreker Heggbrenna at alle barn i alderen fem til 13 år kan være med på fotballskolen.

-Også gutter er hjertelig velkomne, og vi har allerede flere påmeldte, sier han.

Finstad er en av elleve lokale klubber som arrangerer fotballskole denne sommeren. Se oversikten her

LES OGSÅ: Bøn FK reiser seg opp fra bunnen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.