Norges Skiforbund har tatt ut 34 utøvere til verdenscuprennene på Beitostølen 8.–9. desember. Landslagsløper Ragnhild Haga er selvskreven, men kan glede seg over at også lillebror Magne er tatt ut. Han har ikke gått verdenscup siden desember 2015.

Magne sa nylig til EUB at uttaket var et stort mål.

– Et veldig bra løp der vil definere veldig mye av hvordan det går videre. Drømmen er å kvalifisere meg til VM-femmila, sa Magne Haga.

På programmet står 15/30 km fri teknikk, individuell start, lørdag, samt stafett søndag. Med nasjonal kvote er det uttatt 17 kvinner og 17 menn i den norske troppen.

– Det betyr at mange flere utøvere som ikke har gått verdenscup denne sesongen får sjansen. Helga blir et viktig renn med tanke på de lange distansene i VM og ikke minst får vi testet utøvere til ulike etapper på stafett, sier landslagssjef Vidar Løfshus.

LES OGSÅ: Åsen IL lager snø på dugnad døgnet rundt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.