NM-finalen mellom Eidsvoll 1814s og Oslo Vikings lørdag, ble aldri spennende. Eidsvollingene vant til slutt med sifrene 43-16. Prestasjonen er strålende, men ikke uventet. Laget har scoret utrolige 321 poeng på sesongens sju kamper, og bare sluppet inn vanvittige 19 (!) poeng. Laget var dermed storfavoritter før møtet med Oslo Vikings. 

TRENTE PÅ VIKINGS SITT FORSVAR

Tittelen er intet mindre enn juniorenes fjerde de siste årene. En av dem som har vært med på alle suksessene er Martin Horvli Haugerud (15). Han var også kaptein i lørdagens finale, og spiller offensiv linje. 

- Vi hadde god kontroll over kampen fra begynnelsen. Vi hadde brukt treningene våre tidligere denne uken til å trene på Vikings sitt defense så alle visste hva vi skulle gjøre. Alle var positive til at det skulle bli en god kamp og at alle visste at vi måtte gi jernet til siste slutt. Vi hadde mye pasningsspill til å begynne med p.g.a noen små komplikasjoner, men utover i kampen tok det seg opp med mer løpespill, oppsummerer Haugerud til EUB. Til høsten får Haugerud en ny sjanse til å kapre trofeer. Han er nemlig ung nok til å spille U15-sesong til høsten. 

- Kan dere vinne U15-NM også? 

- Ja!, er det kontante svaret fra unggutten. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.