Med i alt 350 kamper, fordelt fra fredag til søndag, og 155 påmeldte lag, med spiller i alderen sju til atten år, gikk Nannestad-cup av stabelen for 33. gang denne helga.

– Det er ei lang og slitsom, men veldig morsom helg. Også er det kjekt å se så mye idrettsglede blant store og små, sier cupansvarlig Per Inge Solbakk.

MANGE FORBEREDELSER

Forberedelsene til cupen har pågått helt siden november, og da helga kom, var det stort sett bare værgudene som kunne ha satt stopper for ei topp helg. Men da første utekamp ble spilt i gang lørdag morgen, slutta regnet.

FLEST LOKALE LAG

Av de 155 lagene som er med under cupen, er de fleste lokale.

– Men vi har også noen tilreisende lag fra blant annet Østfold og Vestfold. De har tilholdssted på Nannestad videregående skole og blir bevertet av kokkelinja på skolen, så de blir tatt godt hånd om.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.