Midtveis i fjoråret vedtok kommunestyret i Ullensaker at sosialrommet i andreetasje av ishallen skal bygges om til en utstyrsbank. Denne banken skal fylles med utstyr til sport og friluftsliv som barn og unge skal kunne låne gratis.

Ullensaker frivilligsentral har tatt på seg driften. På spørsmål fra EUB sier daglig leder Rita Fjeld Hovden at åpningen har latt vente på seg fordi lokalene som krevde utbedringer ikke er klare til innflytning.

– Men det nærmer seg. De anslår at lokalene skal være klare ved juletider, så vi håper det blir åpning i år, sier frivillig-lederen.

Tilbudet er inspirert av suksesshistorier andre steder i landet. Nyheten om utstyrsbank på Jessheim har blitt mottatt med forventning.

– Vi krysser fingrene for at vi snart er i gang, for det er stadig noen som ringer og lurer på hvordan det ligger an, sier Fjeld Hovden.

LES OGSÅ: Samlet 100 hockeyjenter i ishallen på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.