Det var et fortvilet syn som møtte Hurdal IL-ledelsen når den kom tilbake fra ferie. I løpet av sommeren har det blitt knust en vindusrute i kiosken, og campingvognen som brukes under spark-VM har fått ruter knust, punkterte dekk og inventar kastet ut.

Hurdal IL-leder Marianne Strand synes det er ille at noen har rammet idrettslaget på denne måten.

– Det vil bli en del kostnader for å reparere skadene, og dette er penger som kunne vært brukt direkte på barn og unge i idrettslaget i stedet, sier Strand til EUB.

Tidligere i sommer ble det også stjålet is fra kiosken. Alle forhold er nå politianmeldt, og klubbledelsen setter stor pris på om noen melder fra med informasjon om saken.

– At noen kan ødelegge sånn for andre synes jeg er forferdelig og veldig trist, sier Strand.

LES OGSÅ: Bjerke vil bygge ni nye fotballbaner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.