Nannestads ferskeste olympiske mester, Ragnhild Haga, blir ambassadør for ungdomsarbeid i hjemkommunen.

– Jeg syns det er viktig at barn og unge får vokse opp med ulike aktivitets- og kulturtilbud. Jeg har selv mye å takke ildsjeler i idretten i Nannestad for. Derfor er det hyggelig å kunne få bidra tilbake til kommunen på denne måten, sier Haga.

AKTIVITETER

Det var Nannestad kommune som spurte om langrennsløperen kunne tenke seg å bidra.

– Nannestad kommune er glade for å få Ragnhild Haga med på laget som ambassadør for ungdomsarbeidet i tiden framover. Vi må i enda større grad legge til rette for aktiviteter for ungdom for å motvirke utenforskap, sier kultursjef Ronny Nilsen.

Nannestad kommune har nylig fått på plass et ungdomsråd.

– Gjennom etableringen av ungdomsrådet sikrer vi også ungdommene større grad av reell medbestemmelse og påvirkningskraft. At vår dobbelte olympiske mester ser verdien av å støtte opp rundt arbeidet vårt for ungdommene, forteller også mye om henne som person. Gjennom gode resultater i idretten setter Ragnhild Haga Nannestad på kartet, og gjennom sitt bidrag overfor kommunen er hun med på å synliggjøre den viktige fellesinnsatsen som vi etablerer i samarbeid med våre ungdommer, sier Nilsen.

HINDERLØP

Nannestad kommune lanserer også et nytt stort hinderløp. Romerikes råeste er et stort hinderløp som for første gang skal arrangert i og rundt Nannestad sentrum 7. september 2019. Arrangementet vil bli planlagt og gjennomført i tett samarbeid med idrettslag, frivillige fra andre lag og foreninger, grunneiere, skole og næringslivet.

Hinderløpet er i det såkalte i det såkalte OCR (obstacle course racing)-segmentet. Ifølge kommunen skal Romerikes råeste bli den største kappestriden på Romerike siden slaget på Låke i 1240, hvor 4000 mann kjempet i Nannestad.

LES OGSÅ: Fra gårdsplassen hjemme i Holter til OL-vinner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.