Kristian Hammer (40) gjør comeback som landslagssjef, Peder Sandell blir ny landslagstrener, mens Bjørn Kåre Ingebrigtsen fortsetter som hovedtrener.

Kristian Hammer legger ikke skjul på at har blitt fristet av sportssjef Ivar Stuan til å gjøre comeback som landslagssjef.

- Ivar har fått på plass et kjempespennende team, og jeg gleder meg ekstra til å samarbeide med ham og resten av trenerteamet. Jeg tror det har vært greit å være på utsiden et par år, men at det er greit å komme tilbake nå. Jeg har både familie og mine nærmeste rundt meg som backer meg opp for at jeg skal gå på en ny periode med full motivasjon. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang, sier Hammer.

En ny trio er klar for å løfte kombinertlandslaget til nye høyder. Selv ga Hammer seg etter den suksessrike OL-sesongen i Sotsji for to år siden, men er tilbake i sjefsrollen foran VM-sesongen i Lahti. Ambisjonene for kombinertlandslaget er store foran de kommende mesterskapsårene med VM i Lahti neste år, OL i Pyeongchang 2018 og et nytt påfølgende VM i Seefeld i 2019 som de store høydepunktene.

Bjørn Kåre Ingebrigtsen fortsetter som hovedtrener for landslaget. Ny i trenerteamet er Peder Sandell. Han går inn som landslagstrener. Sandell har vært hovedtrener for kombinert i Kollenhopp de siste årene, mens Ivar Stuan ble tidligere i vår ansatt som ny sportssjef. Dermed er hovedpersonene i støtteapparatet på plass foran den kommende mesterskapssesongen.

- Vi har fått på plass et fantastisk støtteapparat. Nå skal det meste ligge til rette for at vi har utøvere som skal være med å kjempe om VM-gull i de finske skoger til vinteren. Det vi prioriterer mest med denne løsningen, er trenere som er med elite utøverne i det daglige, og samtidig ser koblingen mot temaene som vi rekrutterer fra. Vi ønsker et enda tettere samarbeid med Olympiatoppen og spesielt inn mot hopp. Dette skal vi lettere får til med denne løsningen, sier en optimistisk Stuan, som formelt starter opp 1. august i sportssjefrollen.

LES OGSÅ: Kristian Hammer kan bli årets trener

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.