Eidsvold Turn har tegnet en ettårskontrakt med Karim Essediri. Det opplyser klubben på sine nettsider.

MERITTERT SPILLER

Som spiller var fransk-tunisieren i klubber som Lillestrøm, Rosenborg, Bodø/Glimt og Tromsø, og var også på banen for Tunisia under fotball-VM i 2006. I rollen som Turn-trener skal 37-åringen nå være Jon Audun Slaatsveen sin høyre hånd rundt Eidsvold Turns A-lag for herrer. De to skal dele ansvaret likt. Tirsdag møtte han spillergruppa på Myhrer for første gang.

- SVÆRT MOTIVERT

Essediri bor på Kjeller og startet UEFA A-lisenskurset i 2013. Før han nå tar steget til seniornivå har han trent flere yngre lag i Lillestrøm.
- Han er svært motivert for oppgaven i Turn og gleder seg til å bli kjent med klubben, spillere og ledere, opplyser klubben på etf-fotball.no.

TEAMET KLART

Resten av støtteapparatet rundt A-laget er nå på plass fram mot sesongstart i den nye regionsligaen. I tillegg til trenerduoen er det klart at Trond Martinsen får med seg Kim Madsen som lagleder, mens Terje Røsrud fortsetter også som fysioterapeut.
Essediri erstatter Tomas Skaret Halvorsen som kommende sesong søker nye utfordringer i OBOS-ligaen med naboklubben Ull/Kisa.
LES OGSÅ: Ull/Kisa henter tidligere Eidsvold Turn-spiller

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.