Julie Granum (16) er vinner av Oddvar Jensens idrettspris for 2016.

OVERRASKET I KANTINA

Vanligvis deles prisen ut på årsmøtet til Ull/Kisa IL som i år skal holdes neste torsdag, men ettersom Jessheim-jenta skal være på landslagssamling hele neste uke ble hun fredag tildelt prisen i kantina på Hoppensprett ungdomsskole.
- Hennes eminente ferdigheter, kombinert med en sterk treningsvilje, har sørget for at Julie har kommet dit hun er i dag, skriver styret i sin begrunnelse.

- EN FLOTT AMBASSADØR

Granum har gått gradene i Ull/Kisa siden hun var seks år, og via blant annet bylagsturneringer har hun nå spilt seg inn på det nye jentelandslaget. Hovedstyret berømmer det harde arbeidet hun har lagt ned for å komme inn i landslagsvarmen.
- En flott ambassadør for Ull/Kisa Håndball, og hele laget er utrolig stolte, fortsetter begrunnelsen.
I tillegg til heder og ære innebærer utmerkelsen også 5000 kroner som skal brukes til utdanning.
I fjor ble prisen vunnet av friidrettsutøveren Markus Einan. De tre årene i forvegen gikk den til fotballspillere, ved Jonas Fjeldberg, Markus Stensby og Simen Kind Mikalsen.
LES OGSÅ: Julie vet hva som trengs for å nå landslagsdrømmen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.