– Vi har i utgangspunktet en bra stall og er godt fornøyde med jobben som er gjort av dem. Vi har derfor ikke planer om å gjøre mye, men vi følger likevel med på alt som skjer, sier Strømberg.

Sommerens overgangsvindu varer fra 19. juli til 15. august.

– Man vet aldri hva som skjer. Vi har i alle fall muligheten til å være med hvis det skulle dukke opp noe, sier Strømberg.

Før vinduet åpner skal Kisa spille vårsesongens siste kamp, søndag borte mot Levanger. Deretter venter tre uker med spillefri i 1. divisjon før Kisa gyver løs på andre halvdel med hjemmekamp mot Nest-Sotra.

Etter poengdelingen hjemme mot Sandnes Ulf i forrige kamp og totalt 14 spilte runder ligger Vegard Skogheims mannskap på 5. plass, med fire poeng opp til direkte opprykksplass.

I sommerpausen skal klubben også ta stilling til at hovedtreneren kun har et halvt år igjen av sin langtidskontrakt.

LES OGSÅ: Bjerke vil bygge ni nye fotballbaner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.