• LAVET NED: Snøen la seg på banen i torsdagens kamp mellom Kløfta og Ull/Kisa, og kampen ble derfor avbrutt etter førsteomgang.
  • MÅLSCORERE: Steffen Nystrøm (t.v.) sendte Kløfta i ledelsen, men her sklir Truls Jørstad inn 1-1.

Oliver Stenseth har trent med A-laget til Ull/Kisa siden midten av forrige sesong, og fikk være med på turen da troppen var på treningsleir i Marbella forrige uke. På torsdag var midtbanespilleren i startoppstillingen da Ull/Kisa spilte treningskamp borte mot Kløfta. 19-åringen stortrives med å være rundt A-laget i Jessheim-klubben.

– GØY

– Det er gøy det. Moro, sier Stenseth til EUB.

Han er ikke fullverdig A-lagsspiller riktig ennå, men en såkalt hospitant.

– De kaller det utvidet hospitering. Jeg har vært med siden sommeren og trent mer eller mindre fast med dem. Det er egentlig det som det går ut på, forklarer Stenseth.

Han kommer fra Eidsvoll og spilte i Eidsvold Turn fram til overgangen til Kisa for fire sesonger siden. På Jessheim har Stenseth siden spilt på andrelaget hvor han har utmerket seg såpass at han har blitt utstyr med kapteinsbindet. Stenseth føler han de siste årene har tatt gode steg i riktig retning.

– Det har vært fint. Jeg føler utviklingen min har vært ganske bra, sier han.

STOR ARBEIDSKAPASITET

I torsdagens treningskamp tok han plass ved siden av blant andre Truls Jørstad på sentral midtbanen. Kisa-veteranen og nykommeren har mye til felles.

– Jeg er en hardtarbeidende spiller og løper en del. Jeg føler at det er hovedstyrken min, sier Stenseth.

SER MOT SPILLETID

Han har spilt i treningskamp for A-laget til Kisa før, men kun vært på benken i obligatoriske oppgjør. Kommende sesong jobber han mot å debutere i noen av kampene som teller.

– Jeg håper å få noen innhopp og spille litt, og kanskje få kontrakt. Det hadde vært kult å få spille litt i OBOS-ligaen, sier unggutten.

Han har vært tett på laget hele oppkjøringen, senest treningsleiren i Spania. Nå som det nærmer seg seriestart føler han at troppen er der den bør være.

– Jeg er veldig positiv og tror dette blir veldig bra, sier nykommeren.

Treningskampen mellom Kløfta og Kisa ble avbrutt etter førsteomgang grunnet kraftig snøfall. Steffen Nystrøm ga vertene ledelsen helt i starten, men scoringer fra Truls Jørstad og Herman Henriksen snudde kampen. Også Henriksen jobber hardt mot tillit i sesongen som kommer

Tidligere i uka ble det klart at Kisas lokale tredjekeeper, Fredrik Johansen Mundal, lånes ut til 3. divisjonslaget Skedsmo.

LES OGSÅ: Materialforvalteren gjør klar til sin tiende sesong

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.