Mye sto på spill da Kløfta besøkte serieleder Gjelleråsen, mandag kveld. Steffen Nystrøm ga Kløfta ledelsen etter en drøy halvtime før hjemmelaget snudde kampen til 2–1 i omgang. Nystrøm og Kløfta mobiliserte imidlertid sin egen snuoperasjon, og med ytterligere to mål før slutt fra Nystrøm kunne ullsokningene glede seg over å være kun to poeng bak Gjelleråsen i toppen av tabellen.

Flere lokale 4. divisjonslag var i aksjon på mandag. 

Hauerseter tapte hele 1–7 mot Kløfta i forrige runde, men mandag slo Nordkisa-laget tilbake med 5–1 seier hjemme mot Blaker. Hauerseter ligger midt på 4. divisjonstabellen.

Eidsvold Turn 2 slo Skedsmo 2. Turn ledet 3–0 etter mål av Sondre R. Rudi, Erik Ruud og Eiven H. Solberg. Skedsmo kom tilbake to ganger, men selv om Turns Joakim Andre Karlsen Madsen ble utvist helt på slutten fikk de aldri den tredje. 

Eidsvold IF tapte 0-2 hjemme mot Raumnes & Årnes. EIF gikk til kampen med et uavgjort resultat mot Lørenskog 2 i forrige runde, men må tilbake lokaloppgjøret mot Turn 2 i starten av august for å finne forrige seier. 

LES OGSÅ: Kløfta melder seg på igjen i toppstriden

LES OGSÅ: Seiersrekken fortsetter for Eidsvold Turn

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.